Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

CHEESECAKE

Υλικά:
    500 gr τυρί Philadelphia
    250 gr μαργαρίνη
    1 ½ πακέτο μπισκότα digestive
    1 βανίλια
    1 φλυτζ. καφέ (ελλην.) χυμό λεμόνι
    1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
    1 κονσέρβα βύσσινο ( KYKNOS)
    1 κ.σ. κορν φλάουερ ή αλεύρι

Εκτέλεση
    Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τη βανίλια και τη μαργαρίνη. Τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και το αλείφουμε σε λεία επιφάνεια.
    Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί Philadelphia και προσθέτουμε και το λεμόνι. Τα ρίχνουμε πάνω από τη στρώση με τα μπισκότα και τα αλείφουμε ομοιόμορφα.
    Πάνω από την κρέμα βάζουμε τα βύσσινα χωρίς το χυμό τους.
    Το χυμό το βάζουμε σε μια κατσαρολίτσα να πάρει μια βράση και το σβήνουμε με κορν φλάουερ. Αφού κρυώσει λίγο το ρίχνουμε ομοιόμορφα πάνω στην κρέμα μας.
    Το βάζουμε στη συντήρηση. Είναι πιο νόστιμο την επόμενη μέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου